#Kelab Blogger Ben Ashaari

Travelogue Perjalanan

Salam..

Trip ke Bangkok tahun 2011. Godek2 PC terjumpa folder ni.. So, boleh tempek kat blog I..Jangan mare...
Actually, at that time, ingat lagi masa tu tengah preggy trimester 1..Dalam 4 bulan kot.Risau jugak kena tahan masa nak gi naik MAS tu tapi dah standby awal2 dgn segala surat dr gynae..nasib baik lepas mak buyung ni. Jenuhla bawa perut ke sana ke sini masa trip ni. Selalunya trip dengan company ni banyak aktiviti disediakan. So, memandangkan my belly sedang mmbesar time tu, so tidak digalakkan join ..

Okay, layan gambar2 kat bawah ni dulu....zasssss..!!

BANGKOK 2011
 


 







 
























2 comments:

  1. Huhuuu... semangat naik kapal terbang nk melancong walau buyung tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula Time Traveller..hehe..kuar2 skrg anak kaki jalan..:)

      Delete

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...