#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 10 June 2017

Bengkel Masakan Bersama Jelita

Alhamdulillah, hari ni berkesempatan belajar memasak sempena Bengkel Masakan Jelita bersama Chef Emelda Haris.

Bertempat di SukaSucre Bistro, Wisma RYU, Cheras. Tempat Chef Fadzley. hehe, hari ni tumpang glamer sekejap tapi tak dapat jumpa Chef Fadzley. Busy agaknya ..:)
Besar juga SukaSucre Bistro, sempat jenguk dalam tadi sebab mula buka pukul 4.00 pm di bulan Ramadhan.

Masa : 9.30 am - 1.00 pm

Kami diajar  3 menu best yang saya tak pernah try lagi.

Menu :
1- Murtabak Crackers with Cheezy
2- Bubur Lambuk
3- Tempura Kurma..

wahhh, dengar nama pun dah terliur kaw...

hehe. Jom layan gambar di bawah.

Ha, minggu ni abru sempat nak promote Sampul Raya 2017.
Malam satgi saya update ya kat blog. dah nak habis stok dah SR tahun ni. hehe

















No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...