#Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 19 June 2016

STICKER LABEL UNTUK BISKUT RAYA


Fast entry hari ni..

STICKER LABEL UNTUK BISKUT RAYA
Ada yang berminat nak tempah stiker?
jangan lambat2 taw nanti tak sempat nak lekat
tempah sekarang.
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 










 

STICKER LABEL UNTUK BISKUT RAYA

salam semua..

Fast entry hari ni..

STICKER LABEL UNTUK BISKUT RAYA
Ada yang berminat nak tempah stiker?
jangan lambat2 taw nanti tak sempat nak lekat
tempah sekarang.
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)
Whatsapp ke 012-6147734 (admin hazlina)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com



Friday, 17 June 2016

Business card

Business card 60 boxes.
alhamdulillah, order again dari owner produk di Utara.
60 boxes (6000pcs bisnes card)
Ni 2nd time beliau order dengan kami.

total : 160 boxes dalam masa 2-3 minggu'
dasat tak dasat produk beliau.betui2 closed deal dgn customer

tahniah kak !




Sampul Raya 2016 Customade + Ready Made


Preview Sampul Raya 2016 Customade + Ready Made :)

Alhamdulillah, this year utk customade memberansangkan..terima kasih semua




 
 




Sticker Biskut Raya

Salam yeayyy meh kita preview sticker pulak..
tangan tak larat nak menaip..
layan gambaq2 je yea..:) stay tuned!


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 




 

T-SHIRT Printing jenis cotton

Minggu ni ada beberapa tempahan dari salah sebuah petcentre di Setapak.
2 pcs bunting 6x7 kaki
40 helai t-shirt pekerja.

Terima kasih bekerjasama dengan kami En Man..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
20 helai t-shirt maroon
20 helai t-shirt biru
pelbagai saiz 

Packaging Boxes untuk produk kecantikkan

Salam,

Alhamdulillah , job untuk minggu ni hampir selesai.
Jom tengok apa yg kami print untuk minggu ni.
300 pcs packaging boxes untuk produk kecantikkan. yeayy dah post pada owner produk.

Terima kasih Mimi..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...