#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 28 May 2016

Candy Buffet tema Zootopia di Jungle Gym , Atria Shopping Mall

Salam, baru sempat nak update kerja candy buffet this year. Alhamdulillah, majlis dah berlangsung pada 7 May 2016 , Sabtu yg lepas.

Berdebar jugakla nak setup because ada 30 minute je nak arrange tempat. wahh, Jungle Gym ni sangat pack dgn birthday party every week.Ada je tempahan yang masuk.

Tetamu jemputan adalah seramai 50 orang dewasa and 40 orang kanak-kanak. Mostly kawan2 Adlina and Adriana. Adriana , si kakak turns 9 years this year while Adlina , sebaya Ishatin turns 4 years this year. sepupu aka bestfriend forever katanya..haha. tak boleh lekang tiap2 hari jumpa.

Part Isha Creative ialah menyediakan decoration meja buffet, printing untuk birthday party and doorgift, Katering ambil kat Jungle Gym sendiri.

Katering : Jungle Gym 
Helium Balloon : Jungle Gym
Candy Table Dessert : Isha Creative's 
Doorgift packs : Isha Creative's

Jom layan gambar2 semasa party hari tu.

WELCOME TO ZOOTOPIA PARTY



LITTLE PONY THEME CAKE
ZOOTOPIA THEME CAKE

 

DOORGIFT TETAMU ~50 Packs

 









 Banyak gambar2 lagi tapi tak sempat nak editing lagi..hehe, nanti klu ada kita add :)



Weekend with Family ~ May 2016

Salam,

Alhamdulillah, minggu ni dapat jugak spend masa dgn Isha and husben. almaklumla keje kan..
time sabtu ahad busy pulak susun order utk design. so, this weekend curi2 masa skit utk spend dgn anak and husben.
Baru sign up Kenanga Investment under EPF dengan Yazwandi, ex kawan abang masa studi dulu.
actually kenal dia pun sebab dia agen Insurans Ishatin sejak umur sebulan lagi sampai skrg. So, saya pun dah selamattt sign up dgn dia.
Alhamdulillah, that one merupakan salah satu savings dan juga future in case anything happened.tapi mintak dijauhkan la..

Minggu ni dah submit form and all documents utk signup investment scheme tu.dah settle, alhamdulllilah takyah pikir dah.. tunggu je nak proses.

dalam pukul 1.30 pm camtu , kami plan heading ke KL. Err, bosan jugak sebab memang keje kat KL.Plan nak pegi Pavillioon, KL yang bape langkah je dari office aku kat Raja Chulan. haha, time office mana sempat nak cuci2 mata kan. lagipun  x best klu kejap je..
nasib parking x full mcm Mid Valley, so dapat je parking mula la kitorang melilau ..pegi lunch dulu.
sebab abg and Isha baru first time jejakkan kaki ke Pavillion, so kami pun order makanan lain skit dari yg biasa makan. Aku order Hosaka Seaweed Sushi , nampak sedap and kenyang.

abang & his friend, our Insurans & Investment remisier
Ada gaya macam model baju KIKO or gaya mak tiri yg comel? hehe

hamboi anak ibu...

kalah bag ibu Isha ...ishh ishh


Add caption
Hosaka Seaweed Sushi Rolled


Balik tu singgah The Curve pulak hajatnya nak menyunting GUESS bag tapi emmm, color yg offer tak menarik. kena tengok kat butik lain pulak. omaigossshh !
kat The Curve pekena Zawara, macam biasala coffee and Chocolate drink ..itu je yg boleh telan..
sembang2 sat pastu balik..

esok tak plan lagi nak pegi mana...

okbai..jumpa lagi lain entri.

Sunday, 8 May 2016

Paperbag Doorgift untuk Majlis Kahwin 2016

Salam,

Nak update untuk paperbag doorgift pack untuk majli kawen jugak.
Pakej kami :
- Paper bag (min order 100 pcs dan ke atas)
- doily paper color
- printing mengikut tema majlis
- postage : add rm 10 ke sem. dan rm 15 ke Sabah Sarawak
whatsapp : 012-6147734 [hazlina]


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
Sticker cutting LOVE . Super cute, boleh ditampal di doorgift anda. Harga menarik dengan diskaun untuk 1000 pcs 
keatas
Paperbag printing mengikut tema majlis anda.



Cepat tempah dengan kami sebelum majlis anda nanti.
Jangan tempah lambat2 taw..:)

Terima kasih sudi singgah.


White Paper bag untuk majlis hari jadi si kecil

salam,

Kali ni nak update untuk white paperbag birthday pulak.
Jangan tatau Isha Creative pun ada sediakan pakej printing white paperbag birthday juga.
Jenis paperbag ni boleh print ya mengikut tema yg korang nak

Kuantiti (minimum order): 100 pcs ke atas
Design mengikut tema majlis
postage : Add on RM 10 ke semenanjung malaysia / RM 15 ke Sabah & Sarawak

whatsapp : 012-6147734 [hazlina]

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Contact Us

Salam everyone !

If you olls nak dapatkan servis design & printing, boleh hubungi no.di bawah ini

Please do not hesitate to contact us via :
Whatsapp : 012-6147734 [ hazlina] 



Topper untuk Majlis Hari Jadi si kecil

Salam ,

Alhamdulillah, baru nak update kat blog..update sebelum hampir-hampir bersawang.
Kami ada menyediakan servis design untuk topper cakes si kecil.
Tak kisah nak tema apa, zootopia, MyLittle Pony, Starwars, semua boleh..:)

Kuantiti (minimum order): 100 pcs ke atas
ready made @ random design
postage : add rm 7 ke sem. dan rm 10 ke Sabah Sarawak

whatsapp : 012-6147734 [hazlina]


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com



 





 

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...