#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 20 February 2016

STICKER PRODUK KECANTIKKAN

STICKER PRODUK KECANTIKKAN
Nak dapatkan produk kecantikkan dengan harga yg berpatutan dan berbaloi? Jamu dan produk skincare original dari Sarawak , diformulakan dari traditional ke bentuk modern. khas utk membantu wanita utk lebih cantik dari dalam.
apa tunggu lagi?
terima kasih nieza slalu order dengan kami. antara items yg ditempah :
- flyers
- sticker pelbagai saiz
- name card emboss
whatsapp : 012-6147734 [hazlina]

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com



STICKER SAIZ 3.5 CM (MINI)

 STICKER SAIZ 3.5 CM (MINI)
Kuantiti (minimum order): 200 pcs ke atas
design kami dah include. free design pun utk korang.
postage : add rm 7 ke sem. dan rm 10 ke Sabah Sarawak

whatsapp : 012-6147734 [hazlina]


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com







Stiker homemade produk.

Stiker utk homemade produk.
‪#‎ishacreatives‬
‪#‎bakeri‬ ‪#‎stikerproduk‬
#‎stikerhomemade‬


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Sticker Mini

STIKER MINI
Minimum order : 200 pcs

Boleh tampal kat :
* doorgift,wedding
* aqiqah
* label barang sekolah anak,
* label nama kat buku sekolah
* produk bakeri


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Stiker Produk IKS/ Homemade

Salam .

Stiker yg sesuai untuk usahawan yg mempunyai pelbagai jenis :
‪#‎biskut‬
‪#‎roti‬
‪#‎kek‬
‪#‎kerepek‬
lain2 produk


Boleh tick kan produk pada ruang yg disediakan.
Minimum order stiker : 100 pcs dan ke atas
Whatsapp : 012- 6147734 [hazlina]
Blog : isharulina2.blogspot.com




If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Kenali 7 jenis Hutang - Perkongsian

Salam, petang ni gi usha2 jap page Dr AZIZAN OSMAN.
Sambil2 tu kena tambah ilmu keusahawanan di dada jugak.

okeh jom baca !


Hutang untuk tanggung kos sara hidup, untuk bayar bil dan tanggung keperluan asas untuk hidup.

Hutang Tak Dirancang. Hutang yang datang tiba-tiba. Contoh apabila berlaku sesuatu yang tidak dapat dielakkan seperti kereta rosak, handphone hilang, kecemasan, isu kesihatan dan lain-lain. Anda terpaksa berhutang untuk selesaikan perkara-perkara tersebut.

Hutang Tak Terancang. Hutang yang dilakukan secara tiba-tiba seperti ketika ‘window shopping’, anda terbeli sesuatu menggunakan kad kredit atau pinjam dari orang lain.

Hutang yang dibuat dengan niat tak berapa baik. Contoh, jiran sebelah beli sofa, anda pun sanggup berhutang untuk beli sofa baru.

Hutang yang dibuat oleh seseorang yang berkemampuan, ada belanjawan dan kewangan yang bagus. Mereka selalunya boleh membayar dan mampu untuk berhutang.

Hutang yang dibuat untuk pelaburan seperti membeli hartanah yang kemudiannya disewakan atau hutang untuk membuat pelaburan yang betul dan menguntungkan untuk masa depan.

Kita menjadi penjamin kepada orang lain yang berhutang dan tak sedar tentang risiko yang akan kita hadapi.

Hutang yang kita buat tapi tidak nampak hasilnya akibat dari salah pelaburan dan silap digunakan dalam perniagaan.

Ramai orang berhutang untuk memulakan perniagaan tetapi akibat dari tiada ilmu, perniagaannya tidak ke mana-mana. Hasilnya tidak ada dan ianya hilang begitu sahaja.

Okey tu je so far..
Terima kasih tunjuk ajarku SIFU ! Dr Azizan Osman.


Design Logo - Produk / Logo company

Alhamdulillah, minggu ni order full list.
Minggu ni juga bertungkus lumus siapkan keje di office.
Moga Allah mudahkan segala urusan..:) Amin

Minggu ni ada 2 jenis design untuk LOGO.
Tak kisah logo untuk produk, ataupun utk syarikat -  Enterprise, Sdn Bhd , PLT, Berhad.
Ikut kepada konsep dan status juga.

Alhamdulillah, berkat undian dan juga sokongan, dapat juga memilih design yg tepat untuk customer kami. regular customer kami yg selalu memberi sokongan padu. Alhamdulillah.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 


Birthday Goodies- white Paperbag cantik

Salam, lama cik kak tak bersiaran. macam biasa sangatla busy. weekend je sempat menghapdet.
if sesiapa yg buat BIRTHDAY PARTY , nak order goodies atau birthday pakej, meh inform kami @Isha Creatives

Kami ada menyediakan pelbagai packaging dan birthday party even candy booth untuk vertain2 kawasan di Selangor dan KL sahaja.

Jika anda berminat nak order, boleh inform kami melalui :

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 
Sample utk paperbag - sesuai untuk sebarang majlis -  Ready made design + stiker
Sample utk paperbag - sesuai untuk sebarang majlis -  Ready made design + stiker
 
Untuk Majlis Aqiqah -  90 pcs. Thanks kak sudi order dengan +Ishatin Saffiyah 


White paperbag tema Frozen.


Majlis Kesyukuran -  Kad Jemputan 100 pcs minimi + bunting 2 pcs + stiker


Banner saiz 3x5 kaki untuk majlis hari jadi  -  tema Frozen + Mickey


Cup cake topper  -  Tema Sofea The First..comelkan ?

Tema Green  -  Ready made + stiker

printed paperbag tema Upin & Ipin. comelkan ?
 

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...