#Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 10 January 2016

Travel : Sydney and Melbourne Day 5

Sydney , Australia  
Date : 4 November 2015 (Rabu )

Dah  tiba masanya berangkat ke Melbourne. Hati risau jugak sebab 1st time naik transit flight- Jetstar.
okla flight dia,servis baik. keluasan flight ala-ala Air Asia.
Bertolak darii hotel pukul 5.30 pagi, then sampai kat airport dalam pukul 7.30 pagi..siap2 checkin then uruskan luggage semua, ada dalam 20 minit kot menunggu sebelum naik flight.. sempat cuci mata  beli souvenier kat airport sebelum next destination - Melbourne.

Ayah and anak pagi-pagi.nasib baikla tak meragam..

nice view..just snap its photo !


ayah and anak lagi..

JETSTAR kaunter check-in

tempat duduk masing-masing..

dari kejauhan...

ready with tickets

that's mine !

Dah sampai Melbourne..yeay alhamdulillah !


First bangunan yg kami nampak- memang bersejarah and old fashiooned- FLINDERS STATION

Bangunan sekitar Flinders Station


penat sangat naik flight..tido dulu


Kami just pusing-pusing naik FREE TRAM je.sebab takde idea nak pegi mana lagi. Free tram ni comel je..so memang tak naik klu ramai org..sebab bawak stroller Ishatin..






 

No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...