#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 September 2015

Mencari servis design untuk FLYERS / BROCHURE/ PAMPLETS

Salam,

Ingin edarkan flyers sebagai salah satu teknik marketing anda?
Ada idea tapi tak tahu nak design?
kami ada jawapannya.

Isha Creative Enterprise ada menawarkan servis design FLYERS / BROCHURE/ PAMPLETS  terbaik dengan :
  • Harga berpatutan & terlajak laris
  • Design profesional
  • Tempoh design adalah 3-7 hari bekerja manakala printing adalah 3 hari bekerja.
  • Minimum kuantiti order adalah 300 pcs bagi saiz A4 dan 600 pcs bagi saiz A5 (half A4) 
  • Servis design PERCUMA
If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 



Di antara design sample untuk flyers/ brochure / pamplets
 
 

Magnet Kekayaan & Kejayaan Dr AZIZAN OSMAN

Salam,

Lamanya tak hadpet entri kat sini.
macam biasa , busy .hehe
Alhamdulillah, sementara masih ingat ni, mai la cepat-cepat kita menghapdet apa yang berlaku minggu lepas.
Alhamdulillah, rezeki kami kali ini telah diaturkan oleh Allah untuk menghadiri seminar/ Klinik Dr Azizan Osman buat pertama kalinya setelah 4 tahun kami bertapak di dalam bidang design & printing.
Klinik Magnet Kekayaan & Kejayaan Dr AZIZAN OSMAN diadakan di SACC Mall Shah Alam pada tarikh keramat 31 August 2015 (Isnin). Klinik motivasi ini berlangsung selama setengah hari dari pukul 8.30 am- 1.00 petang.
Banyak info dan maklumat serta motivasi yg Dr Azizan berikan. Ya Allah, mulianya hati beliau.
Nak anak bangsanya berjaya bersama-sama. Tak penah lagi jumpa seorang insan yg penuh dgn energi mengajar anak bangsanya berjaya.

Then, lepas je tamat sesi half day tu, kami dengan tanpa berfikir lagi, terus sign up next session -  IMKK yang akan diadakan pada October nanti di Shah Alam.

Insyallah, kami akan cuba mengubah nasib sebelum meningkatnya beberapa series lagi.
Masih ada masa and belum terlewat untuk mengejar cita-cita sebagai orang yg berjaya..

 




Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...