#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 18 August 2015

Dinner di Mr Gunpla Studio and Cafe , Kota Damansara

Weekend aritu kami sempat dinner kat satu restoran yg unik ni.
Terletak di Kota Damansara. Lokasi strategik.
nasibla dekat dengan rumah, so malam tu plan nak dinner kat sini je.
Alhamdulillah makanan western agak sedap.harga pun berpatutan.
Aku order Lamb Grill and cik husben order Chicken Chop.
aku memang peminat tegar Tempura sejak balik Japan last year..omg , order Lamb pun dapat skali dgn Tempura..memang melompat keriangan la..cuma oily sikit, kalau Tempura original Japan, tak bape rasa masin ke manis ke, tapi yang penting fresshhhh and halal..

pada peminat-peminat Gundam Japan tu bolehla lepak kat sini.
kat Tingkat 1st Floor ada kedai menjual robot-robot Gundam ni.. memang dijemput khas dari Japan ...okla if nak release-release tension tu, try la skali skala berubah angin.
aku yg tak minat Gundam pun sibuk ajak cik husben gi makan kat kedai ni.
OMG, Isha pun lagi suka la dia..rasa nak bawak balik semua (kata dia) ..ibu tolong trannslatekan..muahaha..
ok dah..kang merepek meraban sampai mana lak kang..
ok daaaaa..
owner kedai pun ramah.. kitorang mula-mula segan gak nak sembang, tapi dah dapat sembang, lupa nak balik lak..macamla dah kenal lama..sighhh~









No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...