#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 18 August 2015

Dinner di Mr Gunpla Studio and Cafe , Kota Damansara

Weekend aritu kami sempat dinner kat satu restoran yg unik ni.
Terletak di Kota Damansara. Lokasi strategik.
nasibla dekat dengan rumah, so malam tu plan nak dinner kat sini je.
Alhamdulillah makanan western agak sedap.harga pun berpatutan.
Aku order Lamb Grill and cik husben order Chicken Chop.
aku memang peminat tegar Tempura sejak balik Japan last year..omg , order Lamb pun dapat skali dgn Tempura..memang melompat keriangan la..cuma oily sikit, kalau Tempura original Japan, tak bape rasa masin ke manis ke, tapi yang penting fresshhhh and halal..

pada peminat-peminat Gundam Japan tu bolehla lepak kat sini.
kat Tingkat 1st Floor ada kedai menjual robot-robot Gundam ni.. memang dijemput khas dari Japan ...okla if nak release-release tension tu, try la skali skala berubah angin.
aku yg tak minat Gundam pun sibuk ajak cik husben gi makan kat kedai ni.
OMG, Isha pun lagi suka la dia..rasa nak bawak balik semua (kata dia) ..ibu tolong trannslatekan..muahaha..
ok dah..kang merepek meraban sampai mana lak kang..
ok daaaaa..
owner kedai pun ramah.. kitorang mula-mula segan gak nak sembang, tapi dah dapat sembang, lupa nak balik lak..macamla dah kenal lama..sighhh~









Paperbag printer dengan color doilies paper

Ingin menempah paper bag printed dan dihiasi doilies paper color.
paperbag printed tersebut boleh request ikut tema majlis harijadi atau sebarang majlis anda.
Minimum order hanyalah 50 pcs dan ke atas.
boleh diletakkan pelbagai doorgift.
paperbag kami mempunyai tapak dan tidak mudah koyak.
Harga sangat berbaloi dan berpatutan.
mesti anak-anak happy melihat kartun animasi kegemaran mereka.
jom order cepat dengan kami.
tengah promosi kaw-kaw sekarang !
kami juga ada candy buffet dan pakej untuk birthday party

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 


 

Mencari banner atau bunting menarik?


Mencari-cari design banner yang menarik untuk produk anda?
Tak kira untuk pelbagai jenis produk anda.
Berikan kami gambar produk-produk anda yg menarik , then kami akan transform menjadi salah satu marketing tools untuk perniagaan anda..
ape tunggu lagi??
Jom order.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com






Untuk melihat dengan lebih dekat design banner-banner kami yang mampu membuatkan pelanggan anda teruja, boleh message/ whatsapp kami ke +6012-6147734 (Hazlina) atau +6012-5928518 Admin Hasrul.

Apa tunggu lagi. dapatkan harga runtuh dengan nilai yg berpatutan dari kami.

xoxo~

Alhamdulillah , urusan postage ke Brunei harini..

salam, lama tak menghapdet entri di sini.
hampir bersawang..
sekarang agak busy dengan training kat luar office.
so agak limited masa nak berentri kat blog nih.

terima kasih. even tak update entry pun, tapi ramai juga yg contact sy melalui whatsapp / call hasil dari visited blog saya.
alhamdulillah. thanks menyokong kami..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...