#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 July 2015

Printable Birthday Props / Toppers

Inginkan sesuatu kelainan pada kek birthday yang korang hasilkan?
Boleh letak/ cucukkan printable props ni pada kek birthday.
Simple but nice right?

Tak caya korang cubalah..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 






Taraaaa..bila letak kat kek nanti, camni la rupa dia...
yg stick toppers tu kami x provide kan ya..depends pada u'olls nak pakai ape utk sticks.
 


No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...