#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 July 2015

Branding produk anda sendiri..

Salam,

Title entri canggih kan? hehe. actually apa tu BRANDING?
Tak kisah la produk yang u'olls producekan / keluarkan tu di dalam apa kategori.
yang penting ada jenama sendiri, branding anda sendiri.

Contohnya, anda keluarkan biskut tapi takde nama, takde brands, macamana orang nak kenal ye dak.
at least letak nama biskut (even nama biskut sama & serupa mcm orang lain), nama anda / nama company yg register atas SSM. whatever nama pun, asalkan ada. Biar orang tahu siapa yg keluarkan produk tersebut. Tak kisah brand mcmana yg anda nak. If budget minor, anda boleh mulakan langkah dengan print sendiri dan tampal. ikut kekreatifan masing-masing.
Ada sesetengah pulak, if nak branding, mintak designer designkan untuk anda. used service for ur branding.

Ini salah satu contoh branding/ jenama.Letak ia sebagai salah satu step untuk  mengetengahkan produk u'olls. Lama-lama nanti orang kenal la.Tapi make sure dulu barang anda berkualiti dan ada standard menepati citarasa customer. barulah customer akan datang & repeat produk u 'olls berkali-kali.

Kadang-kadang ada sesetengah pihak tak faham, kenapa 1 produk yg sama , tapi harga berbeza.
Bagi pendapat saya, ia depends pada kualiti produk, material yg digunakan dan terdapat juga beberapa aspek yg membezakan produk anda dengan orang lain.
bak kata pepatah, menang membeli, menang memakai...eeh betul ke?

oklah, dah melalut panjang dah ni.kang sampai Laut China Selatan plak kang klu tak stop.
Jom layan gambar-gambar produk bakeri yg pernah dihasilkan oleh customer2 saya sejak kami mula berkecimpung sampai sekarang.
thanks u'olls ..sayang korang ketat-ketat..

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Love,
Isha Creative Enterprise


Sticker saiz name card : 1000 pcs +100 pcs transparent.
thanks kak.

Sticker 2.5 inch - 100 pcs order. thanks dear

 Sticker cookies  -  12,500 pcs . thanks dear..:)

Sticker saiz name card - 500 pcs order. thanks kak.

 sticker 2.5inch  -  100 pcs order. thanks kak..:) 

 sticker 2.5inch  -  100 pcs order. thanks kak..:) 

 sticker 3 inch  -  500 pcs order. thanks kak..:) 





No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...