#Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 20 July 2015

Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin dari Isha Creative's.

Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin dari Isha Creative's.
Macamana raya korang? Masih ada lemang dan ketupat?
Raya-raya jugak, kesihatan jgn lupa.Jangan makan banyak sangat, satgi turun 5 kilo, after raya naik 10 kilo. No No Noo..hehe



Semoga raya tahun ni memberi 1000 kegembiraan kepada korang.

Salam AidilFitri dari team kami
0-0 ya !
Isha Creative's

Sunday, 12 July 2015

Salam Lebaran dari kami.

Alhamdulillah, feedback dari customers kami. Terima kasih sudi membeli dari kami.
Kami jual ya
Salam Aidil fitri.Maaf Zahir & Batin

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com







Raya Aidilfitri bakal menjelma beberapa hari lagi..

Salam Lebaran dari kami.

Alhamdulillah, feedback dari customers kami. Terima kasih sudi membeli dari kami.
Kami jual ya
Salam Aidil fitri.

Maaf Zahir & Batin

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com














Salam lebaran 2015..

Salam, alhamdulillah beberapa hari lagi umat islam akan menyambut kedatangan Syawal.
Bermakna , bulan Ramadhan yg penuh barakah akan mula meninggalkan kita.
Insya Allah , ada rezeki, panjang umur berjumpa kita lagi di Ramadhan akan datang.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com













Salam AidilFitri ..Maaf Zahir Batin dari kami..

Salam, alhamdulillah beberapa hari lagi umat islam akan menyambut kedatangan Syawal.
Bermakna , bulan Ramadhan yg penuh barakah akan mula meninggalkan kita.
Insya Allah , ada rezeki, panjang umur berjumpa kita lagi di Ramadhan akan datang.

tiba-tiba perasaan rindu pada arwah ayah yg telah pergi pada tahun 2008 mula menjelma.
Al Fatihah buat arwah ayah , Haji Abdul Mutalib di alam sana.
Raya ni kami pergi melawat kubur ayah ya..:(

Okla, tamau sedih-sedih. Hidup mesti diteruskan. Alhamdulillah, kiriman sampul raya dah sampai ke tangan customer2 yg telah order seawal may hari tu. Alhamdulillah, semua design ready made and custom made SOLD OUT!

Alhamdulillah, rezeki raya.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Jom layan gambar2 di bawah :











Raya Aidilfitri bakal menjelma beberapa hari lagi..

Salam, alhamdulillah beberapa hari lagi umat islam akan menyambut kedatangan Syawal.
Bermakna , bulan Ramadhan yg penuh barakah akan mula meninggalkan kita.
Insya Allah , ada rezeki, panjang umur berjumpa kita lagi di Ramadhan akan datang.

tiba-tiba perasaan rindu pada arwah ayah yg telah pergi pada tahun 2008 mula menjelma.
Al Fatihah buat arwah ayah , Haji Abdul Mutalib di alam sana.
Raya ni kami pergi melawat kubur ayah ya..:(

Okla, tamau sedih-sedih. Hidup mesti diteruskan. Alhamdulillah, kiriman sampul raya dah sampai ke tangan customer2 yg telah order seawal may hari tu. Alhamdulillah, semua design ready made and custom made SOLD OUT!

Alhamdulillah, rezeki raya.

Jom layan gambar2 di bawah :