#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 23 June 2015

Paper Bag produk

Salam Ramadhan,

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com






Latest update Isha Creative's

Salam, bertemu lagi. huhu tuan tanah nak cepat, quick entry lagi..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com





Sticker Bakeri/ Cookies untuk raya

Salam,

Quick entry lagi...sambil-sambil sebelum tido.

If ada yg berminat untuk menempah / order produk design and printing untuk sebarang majlis anda dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com






Sampul Raya 2015 sudah kembali...


Salam,lama tak menghapdet kat sini.
hehe, busy dengan pelbagai keje and projek.
Alhamdulilah, jenguk2 jugak blog yg bersarang ni..tapi belum ada masa nak menulis panjang lebar.

Bawah ni edisi sampul raya utk this year.Alhamdulilah, jualan mencecah 16, 000 pcs utk ready made fasa pertama ni.

Ada a few design latest. if berminat, boleh whatsapp kat saya , hazlina 012-6147734 @ Hasrul 012-5928518.









Raya tahun ni design sampulnya meriahhh..

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...