#Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 10 April 2015

Majlis menandatangani MOU - Kelab Blogger Ben Ashaari

Kali ni berpeluang jumpa Ben Ashaari di Majlis Tandatangan MOU dengan Aman Palestin.
tak lepaskan peluang jumpa Heliza, suka tengok muka dia yg kiut and comellll tu..smile emoticon
harap2 esok kesihatan pulih seperti biasa,..


Pakej Doorgift Birthday untuk si comel anda ..

Pakej Birthday untuk si comel anda ..

Salam readers...:)
Alhamdulilah, bulan ni bulan paling banyak received order untuk BIRTHDAY printing and design. Contohnya sticker, doorgift packs, paper bag printed, personalised banner untuk meraikan birthday si comel.

If ada yg berminat untuk menempah / order produk design and printing untuk sebarang majlis anda dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com




















Sticker comel untuk produk bakeri anda

Salam.
Quick entri untuk hari ni lagi.Hehe, tengah rajin nak hapdet blog. 
Design untuk produk bakeri pula
Layan gambar di bawah :) Keep in touch !!
If ada yg berminat untuk menempah / order produk design and printing untuk sebarang majlis anda dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com


Farewell button badge

Salam ,

Lama x menghapdet blog, quick entry. hehe
Busy dengan design job yg latest.
Alhamdulilah..:)

If ada yg berminat untuk menempah / order produk design and printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com


 Button badge 
Minimum order : 100 pcs and above.

Koleksi design rubber stamp


Salam..

If ada yg berminat untuk menempah / order produk design and printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com



 Koleksi design rubber stamp
 Koleksi design rubber stamp _1

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...