#Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 16 March 2015

Project Butik untuk Aisyah Vendors Boutique

Salam readers yg sudi membaca blog Isha Creative ini. Ya Allah, lamanya tak hapdet blog ni.spiderman dah buat sawang dah..hihi...
Maaflah, lama x mengapdet diri di sini. design-design latest pun banyak update di Facebook kami.
Lately ni busy yang teramat dengan project GST di office. So , cik abg designer sorang je yang busy mengapdet design-design.

Actually, start January 2015 aritu pun kami dah lancarkan project terbaru kami iaitu Candy buffet.Tak kisah untuk majlis apa, contoh, Majlis Bertunang, Birthday party untuk si comel anda, Majlis Aqiqah atau Majlis Perkahwinan. Mula-mula plan nak buat untuk puteri kami yang sorang tu, tapi akibat kekangan masa, so sempat buat doorgift packs je untuk kawan-kawan Ishatin di kindergarden.

Okay, taknak membebel panjang, jom layan gambar-gambar terbaru produk design n printing kami.

Alhamdulilah , hasil kreatif Isha Creative kini mendapat sambutan yang luar biasa. Syukur alhamdulilah dengan rezeki yang tidak putus-putus ini.sehingga kami tidak cukup tangan melayan customers yg tetap setia dan customer yang baru.

Baru-baru ni customer kami dari Sabah , kak Aisyah telah sudi membuat tempahan full set untuk Aisyah Vendors Boutique .Alhamdulilah, segala tempahan dapat disiapkan dalam tempoh masa yg ditetapkan.

Terima kasih kak Aisyah sudi order dengan kami.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul 
@ email : hazliena85@yahoo.com