#Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 16 January 2015

Sticker untuk produk bakeri

Salam readers.

Ni express entry. Mencari-cari sticker untuk produk frozen/cookies or bakeri anda. Meh jenguk blog kami. Banyak pilihan menarik

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.

Sumber : Google
COVER ENTRY 

Minimum order : 100 pcs
Pelbagai design menarik menanti anda!




Thursday, 8 January 2015

Tempahan dibuka untuk awal tahun 2015

Salam Tahun Baru 2015

Pembukaan tahun 2015. Alhamdulilah, satu permulaan tahun yang sangat baik.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.
 
Personalised Bill book/ Resit book 
Minimum order : 10 buah buku 

Personalised Bill book/ Resit book 
Minimum order : 10 buah buku 


 Design _FB Ads
 Official Logo 


 Bisnes kad pakej 3 boxes 

Facebook Timeline

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.

Tempahan Personalised Pre Ink Stamp LIMITED edition

Personalised Pre Ink Stamp LIMITED edition

Selamat Tahun Baru 2015 you all's !


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.
 
Personalised pre ink stamp bulat

Personalised pre ink stamp_1

Personalised pre ink stamp_2

Personalised pre ink stamp_3
 

Tempahan Sticker Produk 2015

Malam ni mood nak menghapdet segala tempahan awal tahun 2015 ni. Alhamdulilah, order sangat memberansangkan untuk setiap minggu.Sampai tak cukup tangan admin dibuatnya.

Sticker produk bakeri 

Selamat Tahun Baru 2015 you all's !

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.


Sticker bakeri - combination moden and vintage 

Sticker Misi Bantuan Banjir Petronas

Sticker Majlis Kahwin 1000 pcs..:)

Sticker Bakeri

Sticker buku : Persediaan Kembali Ke Sekolah 2015 !

Salam,

Next week , Isnin dah start sekolah. Alhamdulilah, ramai parents menempah sticker dan rubber stamp untuk persediaan buku sekolah mereka. Al maklum, nama anak zaman sekarang dah 3 patah perkataan plus nama ayah jadi 5 , 6 patah perkataan. Sama la dengan Isha nanti " NUR ISHATIN SAFFIYAH BT HASRUL NAZLIE" ..haaa..kau, mampu nak tulis nama sebanyak 30 buah buku..hehe..

Jom tengok sample sticker yang dh di print awal tahun ni..

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.






Stay tuned !

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : isharulina2@gmail.com.


Wednesday, 7 January 2015

Candy Buffet dan Majlis Doa Selamat isha Creative's bagi pembukaan Tahun Baru 2015.


Salam. Lama tak menhapdet blog ni..dah nampak sarang-sarang lebah sikit. Azam this year ialah nak mengapdet blog ini secara lebih kerap. Mudah-mudahan.

Last week, alhamdulilah terlaksana juga niat nak buat Majlis Doa Selamat and candy buffet kami yang pertama secara sederhana. Alhamdulilah..:) even last minute punya arrangement, sebab busy dgn kerja di office tapi alhamdulilah, majlis berjalan dengan lancar.

Jom layan gambar-gambar serba sedikit






































Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...