#Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 1 September 2015

Mencari servis design untuk FLYERS / BROCHURE/ PAMPLETS

Salam,

Ingin edarkan flyers sebagai salah satu teknik marketing anda?
Ada idea tapi tak tahu nak design?
kami ada jawapannya.

Isha Creative Enterprise ada menawarkan servis design FLYERS / BROCHURE/ PAMPLETS  terbaik dengan :
  • Harga berpatutan & terlajak laris
  • Design profesional
  • Tempoh design adalah 3-7 hari bekerja manakala printing adalah 3 hari bekerja.
  • Minimum kuantiti order adalah 300 pcs bagi saiz A4 dan 600 pcs bagi saiz A5 (half A4) 
  • Servis design PERCUMA
If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 



Di antara design sample untuk flyers/ brochure / pamplets
 
 

Magnet Kekayaan & Kejayaan Dr AZIZAN OSMAN

Salam,

Lamanya tak hadpet entri kat sini.
macam biasa , busy .hehe
Alhamdulillah, sementara masih ingat ni, mai la cepat-cepat kita menghapdet apa yang berlaku minggu lepas.
Alhamdulillah, rezeki kami kali ini telah diaturkan oleh Allah untuk menghadiri seminar/ Klinik Dr Azizan Osman buat pertama kalinya setelah 4 tahun kami bertapak di dalam bidang design & printing.
Klinik Magnet Kekayaan & Kejayaan Dr AZIZAN OSMAN diadakan di SACC Mall Shah Alam pada tarikh keramat 31 August 2015 (Isnin). Klinik motivasi ini berlangsung selama setengah hari dari pukul 8.30 am- 1.00 petang.
Banyak info dan maklumat serta motivasi yg Dr Azizan berikan. Ya Allah, mulianya hati beliau.
Nak anak bangsanya berjaya bersama-sama. Tak penah lagi jumpa seorang insan yg penuh dgn energi mengajar anak bangsanya berjaya.

Then, lepas je tamat sesi half day tu, kami dengan tanpa berfikir lagi, terus sign up next session -  IMKK yang akan diadakan pada October nanti di Shah Alam.

Insyallah, kami akan cuba mengubah nasib sebelum meningkatnya beberapa series lagi.
Masih ada masa and belum terlewat untuk mengejar cita-cita sebagai orang yg berjaya..

 




Tuesday, 18 August 2015

Dinner di Mr Gunpla Studio and Cafe , Kota Damansara

Weekend aritu kami sempat dinner kat satu restoran yg unik ni.
Terletak di Kota Damansara. Lokasi strategik.
nasibla dekat dengan rumah, so malam tu plan nak dinner kat sini je.
Alhamdulillah makanan western agak sedap.harga pun berpatutan.
Aku order Lamb Grill and cik husben order Chicken Chop.
aku memang peminat tegar Tempura sejak balik Japan last year..omg , order Lamb pun dapat skali dgn Tempura..memang melompat keriangan la..cuma oily sikit, kalau Tempura original Japan, tak bape rasa masin ke manis ke, tapi yang penting fresshhhh and halal..

pada peminat-peminat Gundam Japan tu bolehla lepak kat sini.
kat Tingkat 1st Floor ada kedai menjual robot-robot Gundam ni.. memang dijemput khas dari Japan ...okla if nak release-release tension tu, try la skali skala berubah angin.
aku yg tak minat Gundam pun sibuk ajak cik husben gi makan kat kedai ni.
OMG, Isha pun lagi suka la dia..rasa nak bawak balik semua (kata dia) ..ibu tolong trannslatekan..muahaha..
ok dah..kang merepek meraban sampai mana lak kang..
ok daaaaa..
owner kedai pun ramah.. kitorang mula-mula segan gak nak sembang, tapi dah dapat sembang, lupa nak balik lak..macamla dah kenal lama..sighhh~









Paperbag printer dengan color doilies paper

Ingin menempah paper bag printed dan dihiasi doilies paper color.
paperbag printed tersebut boleh request ikut tema majlis harijadi atau sebarang majlis anda.
Minimum order hanyalah 50 pcs dan ke atas.
boleh diletakkan pelbagai doorgift.
paperbag kami mempunyai tapak dan tidak mudah koyak.
Harga sangat berbaloi dan berpatutan.
mesti anak-anak happy melihat kartun animasi kegemaran mereka.
jom order cepat dengan kami.
tengah promosi kaw-kaw sekarang !
kami juga ada candy buffet dan pakej untuk birthday party

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com
 


 

Mencari banner atau bunting menarik?


Mencari-cari design banner yang menarik untuk produk anda?
Tak kira untuk pelbagai jenis produk anda.
Berikan kami gambar produk-produk anda yg menarik , then kami akan transform menjadi salah satu marketing tools untuk perniagaan anda..
ape tunggu lagi??
Jom order.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com






Untuk melihat dengan lebih dekat design banner-banner kami yang mampu membuatkan pelanggan anda teruja, boleh message/ whatsapp kami ke +6012-6147734 (Hazlina) atau +6012-5928518 Admin Hasrul.

Apa tunggu lagi. dapatkan harga runtuh dengan nilai yg berpatutan dari kami.

xoxo~

Alhamdulillah , urusan postage ke Brunei harini..

salam, lama tak menghapdet entri di sini.
hampir bersawang..
sekarang agak busy dengan training kat luar office.
so agak limited masa nak berentri kat blog nih.

terima kasih. even tak update entry pun, tapi ramai juga yg contact sy melalui whatsapp / call hasil dari visited blog saya.
alhamdulillah. thanks menyokong kami..:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Monday, 20 July 2015

Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin dari Isha Creative's.

Selamat Hari Raya , Maaf Zahir Batin dari Isha Creative's.
Macamana raya korang? Masih ada lemang dan ketupat?
Raya-raya jugak, kesihatan jgn lupa.Jangan makan banyak sangat, satgi turun 5 kilo, after raya naik 10 kilo. No No Noo..hehe



Semoga raya tahun ni memberi 1000 kegembiraan kepada korang.

Salam AidilFitri dari team kami
0-0 ya !
Isha Creative's

Sunday, 12 July 2015

Salam Lebaran dari kami.

Alhamdulillah, feedback dari customers kami. Terima kasih sudi membeli dari kami.
Kami jual ya
Salam Aidil fitri.Maaf Zahir & Batin

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com







Raya Aidilfitri bakal menjelma beberapa hari lagi..

Salam Lebaran dari kami.

Alhamdulillah, feedback dari customers kami. Terima kasih sudi membeli dari kami.
Kami jual ya
Salam Aidil fitri.

Maaf Zahir & Batin

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com














Salam lebaran 2015..

Salam, alhamdulillah beberapa hari lagi umat islam akan menyambut kedatangan Syawal.
Bermakna , bulan Ramadhan yg penuh barakah akan mula meninggalkan kita.
Insya Allah , ada rezeki, panjang umur berjumpa kita lagi di Ramadhan akan datang.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com













Salam AidilFitri ..Maaf Zahir Batin dari kami..

Salam, alhamdulillah beberapa hari lagi umat islam akan menyambut kedatangan Syawal.
Bermakna , bulan Ramadhan yg penuh barakah akan mula meninggalkan kita.
Insya Allah , ada rezeki, panjang umur berjumpa kita lagi di Ramadhan akan datang.

tiba-tiba perasaan rindu pada arwah ayah yg telah pergi pada tahun 2008 mula menjelma.
Al Fatihah buat arwah ayah , Haji Abdul Mutalib di alam sana.
Raya ni kami pergi melawat kubur ayah ya..:(

Okla, tamau sedih-sedih. Hidup mesti diteruskan. Alhamdulillah, kiriman sampul raya dah sampai ke tangan customer2 yg telah order seawal may hari tu. Alhamdulillah, semua design ready made and custom made SOLD OUT!

Alhamdulillah, rezeki raya.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dengan Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Jom layan gambar2 di bawah :











Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...