#Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 22 September 2014

Business card Special Edition Ben Ashaari


Assalammualaikum. 

Kali ni special order business card dari abg Ben Ashaari. 
Tema and konsep dipilih oleh abg Ben. Tak sabar nak wait business card ni siap, then boleh pos pada abg ben. Hope dia sukaaa dgn design name card ni.:)

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com




Business Card for Modern Retro Studio by Zulyahya Resources

Special name card design for Modern Retro Studio and Zulyahya Resources.thanks kak Raihan and abg Zulyahya sudi order dgn kami.

Sesiapa nak invite utk event management or nak beli hijab boleh contact beliau..
#‪#‎Teruja‬ gak dpt buat job utk aktres aka pelakon senior, abg Zulyahya

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com







Instagram : modern_retro_studio

Birthday Party for kids - Banner and Sticker

Assalammualaikum . Bagi parents yang tercari-cari props untuk banner atau sticker untuk anak tersayang. Beberapa design yang telah diorder oleh customer-customer kami.

Pelbagai design boleh direquest.

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com



Banner ~ Frozen theme

Banner ~ Upin Ipin theme 

Sticker and cup cake toppers


Frozen theme frame

Mineral sticker




Hello Kitty stickers




Logo design

Quick entry 

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com






Sticker Shaklee yang cute and comel

Assalammualaikum.

Mencari-cari design sticker comel untuk produk Shaklee anda?

Jom layan gambar-gambar di bawah :

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

















If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Futuristik... Kereta menggunakan kuasa elektrik di Malaysia.

Kereta yang menggunakan kuasa electrik ..masih di peringkat testing di Malaysia. Buat masa ni Malaysia belum mengeluarkan lagi kereta tersebut , limited edition hanya akan ada beberapa ribu biji sahaja untuk disewakan kepada pengguna.
# Roadshow di The Curve, Mutiara Damansara last weekend.
Jika ada, jimat petrol, tapi kos/ permintaan untuk tenaga elektrik meningkat.
sekali cas bateri, boleh pergi sejauh 200 km.

Apa lagi, jika anda teringin nak tengok kereta ni, boleh datang ramai-ramai ke Roadshow di The Curve, Mutiara Damansara. If ada lagi la roadshow tersebut.





Tuesday, 2 September 2014

Cabaran: # Cabaran Hari 1 – 5 Fakta Tentang Diri

Assalammualaikum,

tengah blogwalking tadi, tetiba ternampak #‎Cabaran30Hari‬ dimana tiap hari kena update entry berkaitan isu/topik yy diberikan oleh Marqis Careno.

Okey, apa nak hapdet yer...haha. Takdelah ape yang istimewa sangat pada diriku ini. Hehe. sambil tangan letak kat bahu.



1. Kaki jalan
Agaknya memang sejak azali dah dilahirkan sebegini. sangat suka berjalan/ travel. Tak kisah la memana pun, janji dapat tengok tempat-tempat yang menarik. Suka tengok tempat orang, belajar dari pengalaman, sesat larat, semua tu mengajarku utk hidup berdikari. Teman setia follow aku travel dan jadi mangsa ialah - cik abang. yelah, sape lagi kan.So far, adalah 5-6 buah negara Asia yg pernah dijelajah. Insyallah, akan menyusul lagi. Jap , check poket. Hihikkss !

2. Suka berenang 
Yapsss, hobiku dalam sukan - suka berenang. Belajar floating pun sendiri2..huhu..terapung kejap, tenggelam kejap..hehe..lama2 dah pandai...More kepada scuba diving and snorkelling.
Pernah satu ketika, iaitu 2 tahun lepas, ketika pregnant 7 bulan, mak buyung ini travel ke Kota Kinabalu dan dengan gagahnya gi snorkelling di laut. Owh, nasib tak beranak dalam air yer.. Bila ingat semula, haha, lawak pun ada. Kalaula tetiba rasa nak beranak, tempat lahir baby -  dalam laut la agaknya yg tertulis di surat beranak. Sekarang anak, memang tempat paling dia suka -  kolam, bilik air...Hobi : suka main air. Anak mak..!

3. Suka jalan-jalan cari pasal..ehh tak..cari Info la..
Tak kisah info pasal ape, asalkan ada gunanya. Yelah, nak maju kena usaha sendiri. Mana ada orang kata, mehh bukak mulut, makcik nak suapkan..kalau ade bertuah badan cikk..

4. Tak suka menunggu orang
Yang ni memang tidak dapat disangkal. Sebabnya , if menunggu orang yg tak kunjung tiba, boleh bertukar jadi hijau satu badan. Macam hulk. nak try..meh ! Cuba lah suruh daku tunggu. Hohooo!!

5.Sukakan fotografi
Daku tak suka berselfie..pemalu sikit orangnya. Tapi, daku suka mengambil gambar- tak kisah la gambar ape, janji cantik, ada kelainan, especially tempat. Owh , nak kata berjiwa seni tu takla. yela sekarang dah bergiat secara kecil-kecilan jadi Part time fotografi utk keje kawen. Adik2, sedara mara, cousin, sepupu sepapat, memang inilah orgnya. Sepasang suami isteri ini. Haha.. At least, jimat sikit utk bahagian fotografi.

Itu je mampu ku coretkan. Nak letak gambar ape erk..

Jap, selongkar folder...

Okehhh, nanti tepekk..

Daaa..Salam. 

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...