#Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 15 August 2014

Tempat-tempat menarik di Penang Island @ Pulau Pinang (2)

Assalammualaikum..
Okey meh sambung entri lagi. Kerajinan datang dengan rela. So hapdet je selagi boleh citer pasal balik Penang ni..

Okey next day, kami round2 kat Jetty pulak.. Last aku naik masa kecik dulu dgn famili n masa tu arwah ayah ada lagi. 

Disebabkan rumah MIL ku melalui Jambatan Pulau Pinang, maka memang tidak lah jawapan untuk menaiki ferry ni selalu. Kata cik abang, buat pa, patah balik jalan ikut jauh..ada jalan dekat kan..:p 

Padahal bila bawak, dia pun ala-ala teruja sebab lama x naik.. Haha.. ! kena gelak la kan..

Walaupun entry ni pasal Penang je pun, tak kira nak hapdet jugak ..Rugi tangkap gambar if tak digunakan ye tak..So kita tempek je gambar2 kat sini.. Habis story..


Laluan masuk 


Ayah dan anak sedang feeling2 di atas feri 

Star Libra Cruise 5 star Penang.. 

Feri klasik

Zoom sikit..

Feri Raja Rimau..


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printig dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...