#Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 30 August 2014

Isha Creative Enterprise : Design & Printing products

Isha Creative Enterprise menawarkan pelbagai design & printing untuk:

* Design Komersial logo (Syarikat)
* Design Logo Personal
* Bunting
* Banner
* Personalised Bill Book 
* Sticker Label
* Pre ink stamp
* Business Card/ Name Card
* Photobook event

Minimum Kuantiti : 300 pcs/ 500 pcs ke atas:
* Lanyard / Tali gantung ID
* ID Card
* Mouse Pad
* Fridge Magnet
* Button badge
* Acrylic Key-chain
* Non Woven Bag
* Custom umbrella
* Big hand card
* Plastik pen & pencil
* Wristband (rubber)/ Syntetic paper
* Seramik Mugs
* Calendar
* thermos Mug
* Personalised Thumb drive / 3D Thumdrive
* Car Sign
* Coaster
* Flyers


# Untuk any events.
# Please ask for quotation


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Friday, 29 August 2014

Sentuhan manis Madam Aqilah Cake House

Assalammualaikum.

Aneka kek yang mempunyai pelbagai dekorasi yang menarik dan tertarik. Di antaranya seperti Kek koleksi Kit Kat, Koleksi kek kartun, koleksi bunga-bunga dalam taman, koleksi kek kahwin dan sebagainya.

Kalau tengok gambar-gambar koleksi kek Sis Aishah Azmi, memang boleh meleleh air liur.. Belum rasa lagi tu..:) Sis Aishah Azmi , pemilik fanpage Madam Aqilah Cake House selalu menerima tempahan untuk pelbagai majlis seperti Birthday party, majlis kahwin, majlis Aqiqah dan sebagainya.

Jom layan gambar-gambar kek di bawah. Jika terliur melihat gambar2 ini, sila alihkan mouse anda dan search Fanpage : Madam Aqilah Cake House,   tekan button "Message" :




Koleksi Kek bunga-bunga taman

Birthday cake Kit Kat

Rainbow cookies 



Kek Lapis 

Cuppies comel..:)

Sticker Label order dari kak Aishah

Bunting buffet 


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Untuk tempahan produk  Madam Aqilah Cake House , sila hubungi :
No tel : 018 - 356 1578

Ayat Kursi : Design Ayat Kufi

Assalammualaikum.

Buat semua pembaca. Yang ni project terbaru kami. Alhamdulillah, mendapat sambutan yang menggalakkan di kalangan pelanggan kami. So far tengah bekerja keras untuk bulan August ini.

Ayat Kursi ini sesuai digantung di dalam rumah, di ruangan pejabat ataupun di mana-mana sahaja yang sesuai. Design/ rekabentuknya adalah moden.

Jom tengok hasil kreativiti Isha Creative Enterprise minggu ini :

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Gambar_1 Ayat Kursi Kufi 

Gambar_2 Ayat Kursi Kufi 

Gambar_3 Ayat Kursi Kufi 

Gambar_4 Ayat Kursi Kufi 

Saturday, 23 August 2014

Kreativiti Jahitan Manik @Beadings by Miezabeads

Masih tercari-cari busana pengantin untuk majlis persandingan anda ? Apa kata anda jenguk-jenguk Facebook Miezabeads atau instagram Mizahijab. Banyak keluaran jahitan manik untuk tudung Halfmoon, baju pengantin dan sebagainya. 

Jahitan manik @ beadings yang direka oleh Nur Hamizah memang cantik, sangat kemas dan memang awesomeee !!
Apa tunggu lagi..Sementara tempahan masih dibuka. Jom tengok gambar-gambar menarik di bawah. 

Credit Google image to Majalah Pengantin 2014

Jom visit instagram Mizahijab

Baju pertunangan yang dah siap dijahit beads

Pearl beadings

Sulaman beadings yang cantikkk 


Sticker tempahan special untuk Miezabeads



Flyers tempahan Miezabeads 


Flyers tempahan Miezabeads 


Bunting exclusive design untuk Miezabeads 

Untuk order / tempahan / pertanyaan, hubungi :
● Whatsapp/WeChat/sms : 016-6012745 
● Fb page : www.facebook.com/mieazabeads
● instagram : http://instagram.com/mizahijab 

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Sentuhan Homemade House Of Desserts

Pelbagai aneka Kek, Cookies, Kuih Muih, Kek Lapis, Desserts yang pasti menggiurkan bila berkunjung ke page House Of Desserts nih. Alamak, melemahkan iman betul.

Pemiliknya, Kak Yana, seorang usahawan sepenuh masa yang mengusahakan bisnesnya secara online di page House Of Desserts. Namanya tak asing lagi bila tiba musim perayaan dan sering mendapat tempahan yang tinggi sepanjang tahun.

Selain mengambil tempahan kek, cookies, Kak Yana juga ada menyediakan kelas-kelas baking/ belajar membuat kek dan pelbagai kelas lagi. So, if ada sesiapa yang berminat, boleh hubungi beliau. Kelas tip-top dengan harga yuran yang berpatutan.

Tak caya, cuba tengok gambar-gambar produk House Of Desserts di bawah ni. Lazat sungguh kan? Apa tunggu lagi.

Hasil 100% produk Homemade dan dijamin Halal , keluaran Bumiputera.

Rainbow cake 

Tart Mawar Gojes Traditional -  HOT !!

Kuih Cara traditional

Baby Pavlova

Fancy Cookies 

Fancy Cookies 



Advertising produk , special order dari Kak Yana

Fancy Sticker Label 


If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printing dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com


Untuk tempahan produk House Of Desserts, sila hubungi :

Kak Yana
No tel : 016 - 2482970 
Fan Page : House Of Dessert
Instagram : House of Dessert
** Credit Images to Facebook Kak Yana & House Of Dessert
** Segala gambar produk adalah KEPUNYAAN persendirian. Meniru atau mengeluarkan semula gambar adalah dilarang. Hak Cipta gambar terpelihara. 

Tuesday, 19 August 2014

Promosikan Produk Anda

Salam.
Alhamdulilah , dah habis lunch tghari.
Now godek-godek Facebook and blog jap.

Inginkan kelainan design untuk mempromosikan produk anda. Kami ada penyelesaiannya.
Tempahan dibuka sekarang untuk Banner/ Bunting.
Harga sangat murah dan berbaloi.All-In-One you !!

Jom grab sekarang. Pastinya design yang menarik untuk menambat hati pelanggan anda membeli produk-produk anda.

Hubungi kami untuk tempahan.

Bunting tempahan dari Far's Beautique.
 

Friday, 15 August 2014

Sticker Birthday / Aqiqah untuk si comel anda

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Bersiaran di pagi hujung minggu. Quick Entry...:p

** Design yg menarik.
** Custom design
** Sticker murah
** Order dibuka sekarang 
** PM kami di inbox @ whatsapp ke no admin 012-6147734/012-5928518

Sticker Birthday  - Tema Hello Kitty

Sticker Birthday  - Tema Elmo

Sticker Birthday  - Tema Sofea The First

Sticker Birthday  - Tema Toy Story

Sticker Birthday  - Tema Hello Kitty



Sticker Birthday  - Tema Hello Kitty

Sticker Aqiqah  - Tema Hello Kitty

Sticker Aqiqah  - Tema Hijau Turqiose


Sticker Aqiqah  - Tema Hello Kitty

Bunting Special Design untuk Pengedar PINK GLOW Official.

Assalammualaikum.
Ada yang sedang mencari-cari produk kecantikkan untuk kulit yang lebih cerah dan berseri-seri. Anda boleh cuba produk Pink Glo yang HOT di pasaran sekarang ini. Ataupun jika anda berminat untuk menjadi pengedar Pink Glo boleh hubungi Puan Asana, atau lawati Laman Facebook Pink Glow Official .
Banyak lagi produk-produk kecantikkan dari page beliau juga.. 

#Pengedar Pink Glow Official NOW !


 Bunting Pengedar Pink Glo 

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printig dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com

Banner/ Bunting Shaklee

Assalammualaikum dan selamat pagi.

Bersiaran di pagi hujung minggu. Quick Entry...:p

@Bunting Shaklee
** Design yg menarik
** Custom design
** Bunting/ Banner murah
** Order dibuka sekarang
** PM kami di inbox @ whatsapp ke no admin 012-6147734/012-5928518

If ada yg berminat untuk menempah/ order design/printig dgn Isha Creative Enterprise, boleh hubungi kami di talian hotline 012-6147734 Hazlina @ 012-5928518 Hasrul @ email : hazliena85@yahoo.com






Jika ada yang berminat untuk order , boleh hubungi kami ya. Terima Kasih..:)

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...