#Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 7 February 2014

Travel ke Seoul : Ewha Womans University (이화여자대학교)

Okey episod sambungan ...

Di hari kedua, hari yang sama, kitorang pegi ke EHWA WOMANS UNIVERSITY.
Senang je nak gi sini. Uolls naik subway Ehwa University station. mesti jumpa punya. Anyway, kata orang kat kawasan ni harga barangan lagi murah..sebab kawasan student. memang betul pun. Pertama-tama-tama kalinya harga utk skincare produk..Giler kentang murah youu..rasa nak grab semua bawak balik..haha..tamak kemain kan.. owh gurau jer..mula2 sampai tu melilau dulu cari tempat makan. Haaa..lapar..sebab breakfast pagi je ..pastu dah kul 3 pm, perut mula mendendangkan lagu Asmaradana. tu yg tak tahan tu.. kitorang pun jalan and terus berjalan..Tetiba aku menjerit ke arah laki ku...haaa abang..dah jumpa..Abgku menjawab "Apa??" tu haa..Pizza Hut...then , soklan ni pulak kuar, halal ke? so, kitorang decide utk makan seafood pizza je..sebab dah tak tahan lapar+ penat berjalan +cuaca sgt sejukk menggigit tulang rusuk yee.. 

So order seafood pizza and capuchino hot , okay dah kembali bertenaga untuk menjelajah. 

Layan dulu gambar2 ni :
 


my superman...


Skincare produk : menarik hati hokey..semuanya dibuat dari tumbuh-tumbuhan and dilabelkan dgn huruf A-Z.

Comel kann...bekasnya very sweet...




Akak tengah baca peta map ye nak cari jalan balik..

kawasan sekitar Ewha Univ.

Holika Holika dari kejauhan

Kiutnya handy cream ni..bila dipakai rasa mint. sempat grabbed 1 bekas..

Etude House 


Itu bukan university..itu rasanya salah sebuah gereja berdekatan university.

Itu dia signage

Campus map....

ramai orang time ni...

kawasan asrama pempuan 

Sweet kan baju ni..tapi mahalnya lahaiii..

Di hadapan Kosney..sebuah kedai yg fames jugak area ni..


Shara Shara..sweet gak nama 



Kosney inside 


Directions
5 mins walk from exits # 2 & 3 of Ewha Womans University Station (Subway Line 2)

 Sambung lagi....

No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...