#Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 2 February 2014

Teaser : Pulau Perhentian

Salam..

Tarraaaaa...Citer pasal travel pulak erk..Ahaks...Actually punya excited dah booking ticket dari last year untuk ke pulau ni.. Bukan Pulau Jerejak yer...yang tu korang pegi dulu, akak ikut kemudian..

This year dah planning nak ke Pulau Perhentian. So , ticket awal2 dah booked last year. Bila? ahaksss rahsia laaa..Ape persiapan pun belum buat lagi..Hamboi..mentang2 local yer...belasah je nanti.. takde terkial2..If tak tau jalan, boleh tanya orang sana.. If kat luar ko tatau jalan, memang tak balik Malaysia la jawabnya.

Percutian ke Pulan Perhentian nanti so far kami planning 2 orang je..Tapi maybe Ishatin and beberapa ahli rombongan Cik Kiah akan menyusul.

First thing yang kitorang planning nak buat nnti ialah mandi laut.. yela, kat KL ni mandi kolam renang pun jarang...SIGHHHH!! padahal kolam tu ha sejengkal je dari rumah..Kolam renang yerr..bukan kolammm...hahahksss..

So layan dulu gambar di bawah..

Itinerary tak siap lagi..maybe nak pegi akan ade banyak idea mana nak pegi..

Layanzzzz...


No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...