#Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 15 January 2014

Impian 3 tahun lepas ~ Year 2011

Salam hujung minggu.This entri aku nak buat list untuk tahun 2011..huhu..ketinggalan zaman aku nih..al maklumlah, masa membataskan pergerakkan ku untuk menulis blog yg dah bersawang-sawang ni.and sejak akhir2 nih bersepah2 pulak idea dalam kepala otakku ini..nanti takut lupa pulak if tak take note.

Anyway, banyak benda dirancang utk this year.Jadi tak jadi tu wallahuallam.

1.If ader rezeki, nak baby.tak kisah baby boy or girl.:)
2.Nak pegi honeymoon banyak tempat dgn my hubby.
3.Nak pegi umrah dengan mak, hubby n adik2.Insyaallah, if dimurahkan rezeki.
4.Nak bukak bisnes sendiri secara kecil-kecilan.act, dah start sikit2 cuma tak serious lagi.
5.Nak buat decor yang menarik untuk "Home sweet home".Hehe, masuk rumah baru this march ni.Dah selamat buat kenduri 2 hari yg lepas.
6.Nak buat yg terbaik untuk Final year paper.Hope, konvo this year!yeay..
7.Hope dipromote naik pangkat oleh my bos..:) Insyallah.

Setakat tu jela..hubby ku dah bising2 suh makan.yeaaaa..nak stopla ni ..daaaa..

No comments:

Post a Comment

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...