#Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 22 January 2014

Dah nak masuk bulan Februari 2014

Salam tengahari.

Cepat benar masa berlalu di tahun baru 2014 ni. Rasa macam selamat baru sambut New Year 2014.
Alhamdulilah, so far enjin kami dah start awal2 bulan haritu. Sambutan amat menggalakkan dari customer.

Owh ye..Esok saya cuti. Yeay..!! Sebab my sister nak akad nikah esok. Hopefully semua berjalan lancar. If takde reply dari saya tu, paham2 la majlis sedang berlangsung kekdahnya.

Emm..actually tgh pikir apa nak buat masa cuti Chinese New Year ni .. must do some activities..Ape dia..entahla...ade idea tak?Lama tu 4 hari kan include Hari Wilayah KL. Jangan jeles naaa...

okeyla, sempat bersiaran sekejap je ni menghabiskan time lunch. Entry ke Seoul Korea tu masih pending lagi 2 entry. Thumbs up!! hehe..sebabnya mood malas sedang ber"maharani" so jawapannya kena tunggu dgn sabar. Ada beberapa nice places yg nak share with you all's..

Okeylah till then..Babai..

Sighhh..


2 comments:

  1. salam kak
    hehe dni pulak mood blogging ada tak tak dan hupdet. busy dengan kehidupan seharian.. februari dah dekat betul. cepatnya masa berlalu :)

    ReplyDelete
  2. wassalam..hi dini..ingat akk lagi tak? hehe..2010 rasanya follow menfollow awk...tula memasing dah bz kan dear...anyway...gud luck..duk mana skrg?

    ReplyDelete

Anda juga meminati :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...